MENIU

Primele semne ale schimbării vremii - A plouat cu piatră în această seară în București - VIDEO

După o zi cu soare, vremea s-a răcit rapid în ultimele ore! O ploaie torențială a început în Capitală în această seară. Administraţia Naţională de Meteorologie a anunțat răcirea vremii, ploi și rafale de vânt în următoarele 24 de ore.

Ploaia torențială a început în jurul orei 19.30, la început cu piatră de dimensiuni mici. Imaginile au fost surprinse de mai mulți bucureșteni si postate pe Facebook.

Administraţia Naţionale de Meteorologie (ANM) a anunțat că în perioada 27 februarie, ora 6:00 - 28 februarie, ora 8:00, vremea se va răci faţă de intervalul anterior, însă va fi în continuare caracterizată de valori cu mult mai mari decât cele climatologic specifice perioadei.

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 14 grade, iar cea minimă va fi de 2 - 3 grade, iar dimineaţa va fi ceaţă.

Prognoza arată că, în Capitală, în intervalul 28 februarie, ora 8:00 - 1 martie, ora 12:00, procesul de răcire a vremii va continua şi se va resimţi atât la valorile diurne cât şi la cele nocturne, astfel că temperatura maximă va fi de 9 - 10 grade, iar cea minimă va oscila între de -1 grad şi zero grade, mai scăzută în zona pre-orăşenească, spre valori în jurul a -3 grade.

Cerul va avea înnorări şi doar trecător vor fi posibile precipitaţii slabe, ziua sub formă de ploaie, iar noaptea mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, iar maxima zilei de luni, 1 martie, va fi de 8 - 9 grade.

 

Mai multe articole despre:
vreme vreme bucuresti ploaie piatra