MENIU

Primele medalii pentru sportivii români la Cupa Europeană de Judo pentru cadeți Under 18

Primele medalii pentru sportivii români la Cupa Europeană de Judo pentru cadeți Under 18

România a obținut deja primele medalii la Cupa Europeană de Judo pentru cadeți Under 18, care se desfăşoară în aceste zile la Cluj Napoca. 

Se dau lupte crâncene la Cupa Europeană de Judo pentru cadeți Under 18, de la Cluj Napoca, iar România a obținut deja primele medalii. Două fete au luat aurul și bronzul, iar un băiat, argintul.

"Am luat o medalie foarte prețioasă de aur, la categoria 40 de kg prin Ageanu Georgia, iar la categoria 44 kg, Gherman Silvia a ocupat locul 3. Spre bucuria noastră, și un băiat a făcut o finală extraordinar de frumoasă în compania unui sportiv din Georgia. Onofrei Paul, la categoria 66 kg a obținut locul 2. Miligotea Antonio, cu părere de rău, a pierdut medalia de bronz și a ocupat locul 5. Cei care iau medalii, inclusiv la noi la Cluj, intră în clasament și au șanse să se califice la JO ale tineretului care se vor desfășura în vară, în Argentina", a declarat Florin Bercean, vicepreședinte al Federației Române de Judo.

Peste 500 de sportivi din 31 de țări și-au dat întâlnire la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca pentru a participa la Cupa Europeană de Judo pentru cadeți.

România are cel mai mare număr de reprezentanți din competiție.