MENIU

Primele impresii despre Samsung Galaxy S6 EDGE

Lansat de curand de producatorul coreean, impreuna cu „fratele” Samsung Galaxy S6, revolutionarul Galaxy S6 EDGE incepe sa faca furori printre cei care au avut placerea de a-l folosi deja. Primele impresii, in exclusivitate pe REALITATEA.NET.

Am ales cativa tineri pasionati de gadget-uri care ne-au spus in careva randuri ce impresie le-a facut la primul impact Samsung Galaxy S6 EDGE.

"Mi se pare un telefon feminin. Mai mult de femei decat de barbati. E cam mare dar nu este incomod de folosit, decat daca ii pui husa”, este parerea Andreei.

"Este un telefon foarte foarte frumos. Se observa de la distanta finisajele de calitate. Ecranul curbat imi da impresia de ceva dulce. Pare solid si totodata usor. Ma deranjeaza faptul ca are camera iesita in consola dar inteleg asta pentru ca telefonul e foarte subtire”, ne-a spus Catalin.

"In primul rand imi place design-ul, este suficient de mare si totusi iti incape in palma. Calitatea camerei este ireprosabila. Atat a camerei frontale cat si a camerei de pe spate. Sunetul are o claritate foarte buna. Au trecut de la carcasa de plastic la carcasa de sticla, ceea ce mi se pare foarte tare. Nu imi place ca smart-cover-ul este sensibil si se vad amprentele dupa fiecare atingere”, este de parere Sorina.

"In sfarsit au reusit sa faca un telefon solid, pe care nu mai scârțâie plasticul. Senzorul de amprenta merge mult mai prost decat la iPhone. Galaxy S6 e o copie fidela a iPhone-ului 6, dar si-au spalat rusinea cu S6 EDGE. Acela e frumos de tot”, ne-a spus Tudor.

“Nu pot sa nu recunosc ca este un telefon revolutionar, desi sunt fan iPhone. Camera de la EDGE poate concura linistita cu un aparat foto profesional. Este foarte performanta. Stabilizatorul optic de imagine te ajuta sa faci poze impecabile chiar si la obiecte in miscare. Cat despre design, ecranul curbat si carcasa, aproape ca m-au facut sa devin fan Samsung”, ne-a spus Beniamin.

“Display-ul este spectacol, ecranul curbat iti da impresia ca este mult mai mare. Mi se pare util faptul ca au reusit sa puna la punct un sistem de incarcare wireless portabil”, spune Alin.

"Design-ul ma cucerit la EDGE. Nu pot sa ma exprim cu privire la modul in care se misca, dar imi place cum arata. Pozele ies foarte clare, culorile sunt vii. Sunt excelente pentru selfie-uri", ne-a spus Georgiana.