MENIU

PRIMELE IMAGINI de la ACCIDENTUL în care a fost implicat CĂLIN POPESCU TĂRICEANU

Primele imagini de la accidentul în care a fost implicat CĂLIN POPESCU TĂRICEANU

CĂLIN POPESCU TĂRICEANU a fost implicat, marți, într-un accident de circulație produs în municipiul Buzău, fără a fi rănit, primele date furnizate de Poliţie arătând că accidentul a avut loc din vina unui alt șofer.    

Maşina politicianului CĂLIN POPESCU TĂRICEANU a fost lovită marţi dimineaţă de un autoturism Dacia condus de un buzoian în vârstă de 50 de ani.

Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul Drager, rezultând că nu au consumat alcool. Accidentul nu s-a soldat cu victime şi nu a fost nevoie de intervenţia cadrelor medicale.

"Domnul CĂLIN POPESCU TĂRICEANU era cu un jeep, singur în maşină. A fost lovit în spate de o Dacie, care l-a lovit în cuiul de tractare. Tăriceanu a vorbit mult la telefon şi probabil suna la poliţie", a declarat un martor care a şi filmat incidentul rutier, scrie stiridebuzau.ro.

Călin Popescu Tăriceanu, IMPLICAT ÎNTR-UN ACCIDENT RUTIER

CĂLIN POPESCU TĂRICEANU  Potrivit comisarului șef Florina Crucianu de la Poliţia Judeţeană Buzău, accidentul s-a produs pe Aleea Industriilor din municipiul Buzău, unde autoturismul condus de fostul premier CĂLIN POPESCU TĂRICEANU  a fost lovit din spate de o altă maşină al cărei şofer nu a păstrat distanţa corespunzătoare.

"Este vorba despre o tamponare între două autoturisme, fără a fi înregistrate victime. Un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Buzău, care conducea pe Aleea Industriilor către Șoseaua Spătarului nu a păstrat distanța corespunzătoare față de alt autoturism din fața sa, lovindu-l", a spus Florina Crucianu, care a precizat că şoferul din Buzău vinovat de producerea accidentului a fost sanţionat cu trei puncte amendă.

CĂLIN POPESCU TĂRICEANU  Conform sursei citate, cei doi șoferi au fost testați de poliţişti cu aparatul Drager, stabilindu-se că nu consumaseră alcool.

CĂLIN POPESCU TĂRICEANU  se afla la volanul unui autoturism Ford, care a fost avariat în urma tamponării.