MENIU

Primele imagini cu Remy Bonjasky la Bucureşti. Cine l-a aşteptat la aeroport

Primele poze cu Remy Bonjasky la Bucureşti
<p>Primele poze cu Remy Bonjasky la Bucureşti</p>
<p>Primele poze cu Remy Bonjasky la Bucureşti</p>
<p>Primele poze cu Remy Bonjasky la Bucureşti</p>
<p>Primele poze cu Remy Bonjasky la Bucureşti</p>
<p>Primele imagini cu Remy Bonjasky la Bucureşti.</p>

Remy Bonjasky a sosit, joi seară, la Bucureşti. REALITATEA.NET vă prezintă primele imagini cu unul dintre cei mai mari luptători din toate timpurile, pe Aeroportul Otopeni.

Remy Bonjasky a ajuns joi la ora 17.00 în România, unde va petrece 4 zile. Triplu campion mondial la K1, sportivul de culoare a fost invitat la Bucuresti de omul de afaceri Mircea Brânzei, pentru lansarea oficială a Vision Body, singura tehnologie de electrostimulare wireless din lume. Brânzei l-a aşteptat pe marele luptător la aeroport.

Programul lui Bonjasky în România.

Vineri, împreună cu luptatări Super Kombat si promotorul Eduard Irimia, vor participa la cântarul official și prezentarea sportivilor, la 16.00 la Militari Residence, iar seara este invitat in Centrul Vechi la pubb-ul Grand Prix. Este un mare fan al galelor Super Kombat, motiv petru care sâmbata va fi la Sala Polivalentă pentru gala caritabilă, unde o parte din bani adunati se vor direcționa câtre copii cu leucemie de la Spitalul Fundeni. Pe perioada șederii în Rmânia Remy Bonjasky va fi cazat la Hotel Pull Man. Fiind foarte atent la tot ceea ce înseamnă imagine, când ajunge în Bucuresti, Bonjasky își aranjează părul la stilistul lui personal de la Vagabond Hair Studio.

A cerut ca în meniul lui să fie incluse mai multe restaurante internaționale. Mâncare italiana va servi la Tratoria Verdi, fructe de mare la Octopus și mâncare spaniola La Rambla. Pentru gustări între evenimente, Cucina Burghese va pune la dispoziția sportivului diverse secialități. Sâmbătă seara după gala Super Kombat, Remy Bonjasky împreună cu echipa Fit For You si luptătorii din Gala Super Kombat vor merge la o petrecere special organizata in Chaboo. Duminica se va intoarce in Olanda.

Pe perioada șederii în România, Remy Bonjasky va fi însoțit în permanență de echipajele Shelter Security.


"Am ales să îl aduc pe Remy Bonjasky la această lansare pentru că este unul dintre cei mai buni luptători de K1 din lume si are un corp demn de a reprezenta această tehnologie de electro stimulare. Vision Body ajută atât la o slăbire rapidă și tonifiere, cât și la cresterea randamentul și rezistentei sportivilor, prin întărirea ligamentelor și a articulațiilor", ne-a spus Mircea Brânzei, fondatorul Fit 4 You si unic importator Vision Body în România.

Mai multe articole despre:
aeroport sportiv Remy Bonjasky