MENIU

Primele imagini cu microbuzul aruncat de TIR de la 4 metri. Accident dezastruos în Constanța - VIDEO

Au apărut primele imagini cu accidentul teribil de pe Autostrada 4, dintre localitățile Agigea și Constanța, acolo unde un TIR a lovit violent de un microbuz care staționa pe banda de urgență. În urma impactului, microbuzul a căzut în gol 4 metri. Un bărbat în vârstă de 62 de ani și-a pierdut viața. Alte 11 persoane au fost grav rănite și sunt internate în spital. Vă avertizăm că urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional!

Primele imagini de la accidentul teribil. Microbuz căzut în gol

În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se poate observa cum TIR-ul intră pe banda de urgență unde se afla microbuzul și îl lovește în plin. În urma impactului, microbuzul s-a răsturnat într-un șant, de la o înălțime de 4 metri. Autoritățile au activat de urgență Planul Roșu de intervenție.

În accident și-a pierdut viața unul dintre pasagerii microbuzului, un bărbat în vârstă de 62 de ani. Autovehiculul era plin cu turiști din Câmpina care se îndreptau către casă după o vacanță pe litoral. Șoferul camionului este din Republica Moldova.

La fața locului s-au deplasat 16 echipaje de salvare care au dus o luptă contracronometru pentru a salva oamenii implicați în accident.

@expertsocialmediaadb #foryoupage2024 #campina #accident ♬ original sound - Expert Social Media | ADB