MENIU

Primele IMAGINI cu Ionel Ganea în timp ce-și lovește vecinii: fotografii halucinante. Fostul sportiv pare extrem de nervos și chiar lovește cu pumnul

Primele IMAGINI cu Ionel Ganea în timp ce-și lovește vecinii/ Captură video

Au apărut primele imagini cu Ionel Ganea, fostul atacant al Echipei Naționale a României, care și-a agresat vecinii. Scenele sunt cu adevărat șocante dacă ne gândim că vorbim despre un fost sportiv de performanță, care ar trebui să aibă o cu totul altă conduită în societate, dar și să-și asume responsabilitatea faptelor sale. De altfel, pe numele său a fost deja deschis un dosar penal, în cauză fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. 

În imaginile apărute în spațiul public se poate vedea cum Ionel Ganea, extrem de enervat, îl împinge inițial pe bărbatul care pare să fie mai în vârstă decât el, până la punctul de a se dezechilibra și a cădea pe spate.

Ulterior, acesta nu ezită să se năpustească asupra unui bărbat pentru a-l lovi cu pumnul. 

Reamintim că fostul atacant al Naționalei Ionel Ganea este cercetat penal pentru că și-ar fi agresat unul dintre vecini. Victima a depus o plângere, iar polițiștii au emis  un ordin de protecție provizoriu împotriva sa. 

Astfel i-a interzis să se apropie de persoana respectivă. Nu i-a fost însă aplicată o brățară de localizare, întrucât aceste dispozitive nu sunt utilizate în cazurile de conflicte între vecini. Scandalul a avut loc noaptea trecută la vila din Ilfov a fotbalistului și ar avea legătură cu amplasarea gardului dintre casele celor doi. Potrivit unor surse, fostul fotbalist a mai avut în trecut altercații cu vecinii, care sunt supărați că fostul fotbalist își închiriază locuința unor persoane ce fac gălăgie. Ionel Ganea nu a putut fi contactat până acum, pentru un punct de vedere.