MENIU

Primarul hărțuitor din Călinești, revoltat că se strâng semnături pentru demiterea lui - VIDEO

Primarul din Călinești, cercetat pentru că i-ar fi pretins favoruri sexuale nepoatei sale în schimbul unui post, dă dovadă de tupeu incredibil. Revoltat că se strâng semnături pentru demiterea lui, edilul a ieșit în stradă și i-a numit derbedei pe voluntari. Acesta susține că totul este un abuz la adresa lui. Primarul social-democrat din Argeș se află în prezent sub control judiciar. 

Revoltat că mai mulți tineri strângeau semnături prin localitate pentru demitere, primarul Mihai Georgescu a început cearta cu voluntarii. Edilul i-a numit derbedei, i-a filmat cu telefonul mobil și i-a amenințat că va chema poliția.

Mihai Georgescu a fost înregistrat exact în momentul în care îi cerea unrei tinere, rudă cu el, să întrețină relații sexuale, ca să o angajeze la cabinetul său.

Primarul social-democrat din Argeș a fost pus sub control judiciar. Asta înseamnă că nu mai are dreptul să-și exercite funcția și a fost suspendat și din parti. Acum este cercetat pentru faptele sale. Edilul se consideră însă nevinovat și susține că totul este o calomnie. 

Mai multe articole despre:
primar arges demitere