MENIU

Primarul se spală pe mâini de locuințele sociale din Râmnicu Sărat. Drama familiilor abandonate de autorități - VIDEO

Oamenii reclamă faptul că lucrările s-au făcut doar pe hârtie

Mai multe familii trăiesc în condiții mizere în locuințele sociale din Râmnicu Sărat. Oamenii au reclamat de mai multe ori primăriei conduse de social-democratul Sorin Cîrjan că nu s-a reparat nimic la aceste imobile, chiar dacă lucrări au fost prevăzute. În realitate, banii pentru refacerea camerelor au ajuns în conturile mai multor firme controlate de apropiații primarului, potrivit jurnaliștilor de la site-ul Puterea. Jurnaliștii Realitatea PLUS au încercat să obțină un punct de vedere de la primarul Sorin Cîrjan, dar fără succes. Edilul declarase pentru ziarul Puterea că locuințele sociale sunt în responsabilitatea viceprimarului. 

Primăria condusă de PSD la Râmnicu Sărat a uitat de oamenii care trăiesc în locuințele sociale. Locatarii spun că trăiesc în condiții dezastruoase și acuză administrația condusă de social-democratul Sorin Cîrjan că nu face nimic pentru ei.

Principalele probleme ale oamenilor sunt lipsa apei curente, motiv pentru care copiii sunt nevoiți să meargă la școală nespălați. Nu există sistem de încălzire, pereții sunt plini de igrasie, iar infiltrațiile de apă sunt la ordinea zilei.

Oamenii spun că reprezentanții primăriei nu vizitează niciodată aceste locuri, decât o dată la patru ani, când locatarii sunt duși cu mașinile la secțiile de votare. Cei care trăiesc în aceste condiții spun că au existat mai multe lucrări de mântuială, unde banii au fost încasați de firmele apropiate de primarul Sorin Cîrjan.

Mai multe articole despre:
primar Ramnicu Sarat saracie familii disperate