MENIU

Primarul orașului Călărași și lider al organizației județene a PNL a MURIT infectat de coronavirus! Mesajul lui Ludovic Orban

Primarul orașului Călărași și președintele organizației județene a PNL, Dan Drăgulin, a murit luni dimineață din cauza noului coronavirus.

Dan Drăgulin avea 59 de ani și se afla internat la Institutul Matei Balș din București. 

Dan Drăgulin era încă în funcția de primar până la preluarea mandatului celui care a fost ales la alegerile locale din septembrie.

Primarul în exerciţiu al municipiului Călăraşi, Daniel Ştefan Drăgulin, care a candidat pentru al treilea mandat din partea PNL, a fost învins, în urma scrutinului din 27 septembrie, de către candidatul PSD Marius Grigore Dulce, director general al Casei de Asigurări de Sănătate Călăraşi.

Premierul a transmis, luni, un mesaj după aflarea decesului unui primar din partidul său.

”Am aflat cu nespusă mâhnire această tristă veste că Dan Drăgulin, bunul nostru coleg și prieten, a pierdut bătălia pentru viață în spitalul Matei Balș. A fost infectat cu coronavirus. El nu a mai putut în ultima săptămână să participe la campanie și după terminarea alegerilor a luptat cu bala și, din păcate, a decedat în cursul acestei dimineți. A fost un bun coleg, a avut rezultate deosebite în administrație și această pierdere o resimțim din greu, transmit familiei condolențe și regret profund. Era internat din ziua de miercuri de dinainte de alegeri. Avea și alte probleme de sănătate, nu atât de grave, dar acest virus atacă într-un mod foarte surprinzător. Domnul Drăgulin era un om în putrere, și-a exercitat și funcția de primar și cea de președinte al PNL în cele mai bune condiții”, transmis Ludovic Orban.

Mai multe articole despre:
primar calarasi coronavirus