MENIU

Primarul general Nicușor Dan, anunț după ravagiile furtunii din Capitală: „Situația este sub control”

Nicușor Dan - primarul general al Capitalei

Primarul general Nicușor Dan a anunțat că situația este sub control după furtuna care a lovit marți seară Capitala.

„Am luat legătura cu reprezentanții instituțiilor care au în atribuții eliminarea efectelor produse de furtuna din această seară și m-au asigurat ca situația este sub control. Echipele ApaNova sunt în teren și acționează pentru a pompa apa din zonele în care s-au produs acumulări.
 
De asemenea, Poliția Locală, Poliția Rutieră, Administrația Străzilor și STB colaborează pentru degajarea traficului și diminuarea impactului ploii torențiale”, a anunțat primarul general al Capitalei - Nicușor Dan, marți seară, pe pagina sa de Facebook.
Bucureștiul a fost sub cod portocaliu și cod roțu de ploi și vijelii marți seară. Ploaia torențială a provocat inundarea mai multor subsoluri de clădiri, străzi inundate, iar mai mulți copaci au căzut peste mașini parcate.
 
 Au fost emise și mesaj RO-ALERT de IGSU.
 
De asemenea, mai multe linii de tramvai au fost blocate iar un apel la 112 a venit de la Maternitatea Bucur, după inundarea subsolului.

POTOP în Capitală! Maternitatea Bucur, apel la 112, subsoluri inundate și copaci căzuți după ploaia torențială - VIDEO

Compania Apa Nova, furnizorul de servicii de apă și canalizare pentru Municipiul București, a anunțat că este gata să intervină în orice zonă cu potențial risc de acumulare.

Apa Nova, pregătită pentru intervenții după ploaia torențială din Capitală