MENIU

Ecaterina Andronescu, atacată fără menajamente: Cum şi-a permis aşa ceva?!

Primarul PNL de Roman se declară şocat de acuzaţia vicepreşedintelui PSD Ecaterina Andronescu, potrivit căreia el ar fi unul dintre edilii care au plătit oameni din oraşele pe care le conduc să vină la protestele din Capitală. Mai mult, Lucian Micu ia în calcul şi varianta de a o da în judecată pe Ecaterina Andoronescu.

"Nu înțeleg cum această femeie și-a permis să mânjească numele meu și al orașului nostru cu astfel de minciuni sfruntate. Dreptul de a protesta este al oamenilor. La Roman nu a protestat nimeni sâmbătă seară, dar dacă au fost romașcani care s-au dus la București, pentru a-și manifesta nemulțumirea față de guvernarea PSD - nu a fost datorită mie, ci din cauză că în politică mai există personaje mizerabile," a scris edilul într-o postare pe pagina sa de facebook.

"De-a lungul anilor, am fost martor la multe episoade în care adevărul a fost acoperit de minciuni și îmi pare rău să observ că mai există politicieni care chiar nu mai au niciun scrupul. Ecaterina Andronescu(...) şi-a permis să mă acuze public, fără nicio dovadă, că am plătit persoane să protesteze la București împotriva Legilor Justiției," a mai precizat Lucian Micu.

Mai multe articole despre:
proteste PSD Ecaterina Andronescu român