MENIU

Primarul din Riga, ÎNTRERUPT în timpul unui interviu în direct de PISICA sa. Ce a făcut felina

Primarul capitalei Letoniei, Riga, a fost întrerupt chiar de către pisica sa în timpul unui interviu pe care îl dădea, în direct pe internet, din biroul său din Primărie.

Nils Usakovs răspundea unor întrebări puse de cetăţenii oraşului pe care îl conduce, în cadrul unui show popular, atunci când pe birou şi-a făcut apariţia una dintre pisicile sale. Primarul o priveşte extrem de serios pe felină în timp ce aceasta se apropie şi începe să bea din cana sa, înainte de a o goni, politicos, dar ferm, de pe masă.

Usakovs este un cunoscut iubitor de animale şi are două pisici care locuiesc în Primăria din Riga şi care se numesc Kuzya şi Muris. Cele două feline au fost adoptate de la un adăpost în 2011 şi sunt mascotele primăriei de atunci. De altfel, primarul a comentat incidentul, pe pagina sa de Facebook, spunând: "Orice se poate întâmpla, într-un birou în care pisicile sunt şefe".

Incidentul aminteşte de cel devenit viral în care un expert în politici internaţionale a fost întrerupt, în direct la BBC, de proprii săi copii, care credeau că vor vorbi cu bunica lor din SUA.

Mai multe articole despre:
primar Riga pisică nils usakovs