MENIU

Primarul din Câmpulung Muscel a provocat un accident, beat fiind la volan

O tamponare ce părea ca va fi încheiată printr-o înțelegere amiabilă a luat o turnură…penală. Unul dintre șoferii implicați era băut. Cel amețit este nimeni altul decât primarul municipiului Câmpulung.  Liviu Ioan Țâroiu, a fost dus la spital pentru recoltare de probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Primarul băut a provocat o coliziunie pe o stradă din Câmpulung. Edilul se afla, la volanul unui Duster, spun martorii, mașina de serviciu. Imediat după impact, conducătorul auto din cealaltă mașină a sunat la 112.

Nu a fost nimeni rănit, numai că, atunci când l-au pus de primar să sufle în etilotest polițiștii au constatat că acesta chefuise bine înainte de pleca la drum cu mașina. Probabil că a vrut să își cinstească prietenii în avans, cu prilejul onomasticii sale, care va fi sărbătorită marți de ziua Sfântului Ioan.

Aparatul indica o concentrație de alcool de aproximativ 0,80 la mie, în aerul expirat. Liviu Ioan Țâroiu a fost dus la Spitalul Municipal Câmpulung pentru recoltare de probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numel său va fi întocmit dosar penal.

Mai multe articole despre:
primar beat la volan accident