MENIU

Primarul din Bușteni, reținut pentru 24 de ore, după ce ar fi jignit și lovit o femeie chiar în sediul instituției

Primarul din Bușteni, acuzat că a agresat o femeie de 36 de ani, administrator al unei societăți comerciale, a fost reținut joi pentru 24 de ore.

„În continuarea cercetărilor efectuate de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Prahova sub directa supraveghere și coordonare a Parchetului de pe lângă Judecătoria Sinaia, referitoare la situația prezentată, fața de bărbatul în cauză a fost dispusă, la data de 24 octombrie a.c., continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de purtare abuzivă, precum și pentru săvârșirea infracțiunilor de influențarea declarațiilor și instigare la mărturie mincinoasă”, transmite Poliția Prahova.

Incidentul s-a produs în ziua de 16 octombrie. Edilul, aflat în timpul serviciului, a agresat fizic și verbal o femeie, administrator al unei societăți subordonate Consiliului Local.

Femeia ar fi fost agresată pentru că ar fi refuzat să iasă din biroul în care își desfășoară activitatea, pentru instalarea unui sistem de supraveghere video, potrivit Observatorul Prahovean.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

La rândul său, primarul a transmis la momentul izbucnirii scandalului un comunicat de presă în care dezmințea acuzațiile.

- Publicitate -

”Resping cu fermitate acuzațiile defăimătoare lansate recent și încercările repetate ale doamnei Geantă Delia de a mă ataca, încercări respinse deja de instanțele de judecată ca fiind nefondate.

Este regretabil că aceste acuzații sunt utilizate ca arme politice în context electoral, denotând mijloacele josnice la care unii adversari politici recurg pentru a destabiliza progresul nostru.

Agresiunea de orice fel este o faptă condamnabilă, iar folosirea unor astfel de acuzații mincinoase ca element de manipulare este absolut inacceptabilă. Dacă aceste acuzații ar fi fost adevărate, aș fi ales, fără ezitare, să demisionez din toate funcțiile politice deținute, pentru că nu aș fi demn să reprezint comunitatea din Bușteni”.

- Publicitate -

Citește și În ultima zi de mandat, primarul Andrei Volosevici suspect într-un dosar al PCA Ploiești. Percheziții la Hale și Piețe și la locuințele suspecților

UPDATE Comunicatul IPJ Prahova

Polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova au fost sesizați la data de 16 octombrie a.c. despre faptul că în stațiunea Bușteni, județul Prahova, un bărbat de 58 de ani, care îndeplinește o funcție de autoritatea publică, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a agresat fizic și verbal o femeie de 36 de ani, ce are calitatea de administrator al unei societăți comerciale.

În continuarea cercetărilor efectuate de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Prahova sub directa supraveghere și coordonare a Parchetului de pe lângă Judecătoria Sinaia, referitoare la situația prezentată, fața de bărbatul în cauză a fost dispusă, la data de 24 octombrie a.c., continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de purtare abuzivă, precum și pentru săvârșirea infracțiunilor de influențarea declarațiilor și instigare la mărturie mincinoasă.

Mai multe articole despre:
primar busteni retinut femeie agresata