MENIU

Primăria Timişoarei vrea terase trase la indigo

Primăria Timişoarei vrea să transforme, de la 1 mai, centrul Timişoarei după chipul şi asemănarea Vienei. Drept urmare, municipalitatea le-a cerut patronilor de localuri din centrul oraşului să-şi decoreze terasele după standarde europene şi să respecte arhitectura zonei. Regulile primăriei sunt însă destul de stricte, aşacă terasele vor părea, la prima vedere, trase la indigo.

Mobilier stil 1900. Din lemn în culori pastelate galben sau ocru. Să respecte normele impuse de primărie. Pentru a atrage cît mai mulţi turişti în Timişioara autorităţile locale au copiat modelul vienez.

"Vrem să transformăm terasele în locuri care să constituie o atracţie turistică, clienţii să se simtă bine şi să se organizeze evenimente culturale. Condiţiile impuse de primărie nu sunt însă deloc pe placul patronilor de localuri care se tem că nu îşi vor recupera investiţia", a spus Adrian Orza, viceprimar Timişoara.

În Piaţa Unirii din Timişoara lucrările sunt în toi şi se fac ultimele pregătiri pentru deschiderea sezonului turistic la 1 mai.
Mai multe articole despre:
Primaria terase