MENIU

Primăria Sectorului 4 sprijină repararea unei școli arse din județul Vaslui

Scoala Poienesti, Vaslui

Primăria Sectorului 4 din Capitală oferă 200.000 de lei pentru reconstrucția școlii din Vaslui care a fost distrusă de incendiu. Primarul Daniel Băluță a spus că va ajuta autoritățile locale din localitatea Poienești cu sprijin financiar și logistic astfel încât cursurile să fie reluate în siguranță pentru elevi.

Incendiul violent s-a produs pe 12 februarie la școala din localitatea Poienești, județul Vaslui. Din fericire, niciun elev nu era în interior, iar profesorii care se aflau în incintă au ieșit la timp. Clădirea școlii din Poienești a fost construită recent din fonduri europene. Potrivit presei locale, nu avea autorizație ISU pentru securitatea la incendii.

Inițiativa de a ajuta la reconstrucția școlii aparține lui Daniel Băluță și a fost adoptată în Consiliul Local al Sectorului 4. Edilul susține că toți copiii din România au dreptul să meargă la școală în clădiri sigure care nu pun în pericol viețile elevilor sau ale profesorilor. Sprijinul de 200.000 de lei, dar și suportul logistic vor fi acordate autorităților locale.

Mai multe articole despre:
Vaslui scoala