MENIU

Primăria Capitalei, soluţie de ultima oră pentru a evita plonjarea maşinilor în râul Dâmboviţa

Primarul general interimar al Capitalei, Răzvan Sava, a declarat luni că s-a discutat cu Poliția să se monteze limitatoare de viteză și parapeți de beton pe malurile Dâmboviței, în zona Dudești - Vitan.

"Condoleanțe familiilor victimelor care au murit în tragicele evenimente de vineri și sâmbătă. S-a discutat și cu Poliția Națională pentru montarea unor limitatoare de viteză, a unor indicatoare și a unor parapeți de beton pe marginea râului Dâmbovița", a spus Sava, la ședința CGMB.

Potrivit primarului general, este vorba despre zona între Popești-Leordeni și București, el precizând că a fost montat gard pe marginea râului Dâmbovița, dar acesta a fost furat. Sava a arătat că pe porțiunea de până la limita județului Ilfov are răspundere Administrația Străzilor. O persoană a murit și alte două au fost grav rănite sâmbătă după ce o mașină a căzut în râul Dâmbovița în zona Dudești-Vitan din București. Vineri, o femeie de 26 de ani a murit după ce a căzut cu mașina în râul Dâmbovița în zona târgului Vitan.