MENIU

Primăria Capitalei oferă 200 de lei pentru testare COVID jurnaliștilor, farmaciștilor și altor categorii profesionale expuse riscului

teste de la primarie

Primăria Capitalei a adoptat, joi, un proiect de hotărâre prin care se acorda un sprijin financiar de 200 lei farmaciștilor, funcționarilor, jurnaliștilor, sportivilor cluburilor subordonate Primăriei, precum și curierilor pentru a se testa de COVID 19.

Proiectul, anunțat în linii mari de Gabriela Firea,  se numește „Testăm pentru a salva economia și locurile de muncă”, iar impactul bugetar este de 633.000 lei.

”Se aprobă acordarea unui sprijin financiar, în valoare de 200 lei/beneficiar, angajaților farmaciilor, angajaților din domeniul alimentației publice, reprezentanților mass-media, angajaților firmelor de curierat din Municipiul Bucureşti, care vor solicita participarea, în mod voluntar, la efectuarea testării PCR, în vederea depistării infectării cu virusul SARS-CoV-2. Se aprobă implementarea proiectului, prin intermediul unor unități sanitare publice și/sau private afiliate, în conformitate cu Procedura Operațională de Afiliere a entităților publice și/sau private existente la nivelul ASSMB. În termen de 5 zile de la comunicarea prezentei hotărâri, ASSMB va elabora Regulamentul privind implementarea proiectului”, propune proiectul de hotărâre adoptat joi.

Mai multe articole despre:
gabriela firea primaria virus covid