MENIU

Primar prădat în timp ce petrecea la un botez. Hoții i-au furat din casă 100.000 de euro

Sursa foto: Pixabay

Un primar din Mehedinți a fost prădat în timp ce petrecea la un botez. Hoții l-au lăsat fără 100.000 de euro. Ei n-au avut nevoie să folosească forța pentru a intra în casa politicianului.

Primarul comunei Dîrvari din Mehedinți și soția lui petreceau la un botez când hoții au intrat în casa lor și au plecat cu 100.000 de euro.

Când s-a întors acasă, în satul Gemeni, acesta a văzut dezordinea din camera în care erau ținuți banii și a constatat că aceștia nu mai sunt. Așa că a anunțat imediat poliția, notează publicația Actual Mehedinți.

Localnicii spun că banii proveneau de la un magazin, mai multe terenuri agricole în arendă și utilaje agricole pe care le deține primarul, în timp ce familia acestuia ar fi spus că banii provin din vânzarea echipamentelor.

Polițiștii au constatat că hoții nu au intrat cu forța în casa edilului.

„În urma verificărilor efectuate s-a constatat că imobilul persoanei vătămate se compune din două case de locuit, situate în aceeași curte, ale căror uși de acces și ferestre nu prezentau urme de forțare”, a declarat Corina Moraru, purtător de cuvânt IPJ Mehedinți.

Oamenii legii au deschis dosar penal de furt calificat.