MENIU

PRIMAR MORT într-un teribil accident rutier

PRIMART MORT într-un teribil accident rutier

Unul dintre bărbaţii morţi în urma accidentului produs marţi noapte pe DN79, în judeţul Arad, era primarul comunei Sprâncenata din judeţul Olt, Constantin Gică Toma, iar celălalt era un om de afaceri, acesta din urmă aflându-se la volanul maşinii.

Potrivit Poliţiei Judeţene Arad, în urma accidentului şi-a pierdut viaţa Constantin Gică Toma, în vârstă de 47 de ani, primar în comuna Sprâncenata, judeţul Olt.

Reprezentanţii Primăriei Sprâncenata au declarat corespondentului MEDIAFAX că la momentul accidentului primarul îşi însoţea un prieten într-o călătorie de afaceri.

Angajaţii Primăriei Sprâncenata spun că au aflat despre deces de la poliţiştii din localitate, care au fost anunţaţi de la Arad.

"Primarul nu conducea maşina, se afla pe bancheta din spate, însoţea un prieten, un om de afaceri, care a cumpărat în zona noastră mai multe terenuri şi o fermă avicolă. Fata din maşină (care a supravieţuit – n.r.) era prietena omului de afaceri”, a declarat secretarul comunei, Constantin Voicu.

Accidentul s-a produs în noaptea de marţi spre miercuri, pe DN 79, în apropiere de municipiul Arad, după ce maşina în care se aflau primarul, omul de afaceri şi o tânără a lovit bordura unui sens giratoriu şi s-a răsturnat pe marginea şoselei. În urma accidentului, cei doi bărbaţi şi-au pierdut viaţa, iar fata a fost rănită grav.

Mai multe articole despre:
accident poliţie primar mort