MENIU

Prima reclamă TV la marijuana

Dupa ce comercializarea marijuanei in scop medical a devenit legala in mai multe state americane, au inceput sa apara si primii comercianti. Cum reclama este sufletul comertului, o firma a realizat si un spot TV, difuzat in premiera prin intermediul Comcast, scrie gadgetreport.ro.

Reclama, comandata de MarijuanaDoctors.com, a fost transmisa deja la televiziunile Fox, CNN, ESPN, Comedy Central, AMC si Discovery, dar si la o serie de statii tv regionale din New Jersey si Chicago.

In reclama vedem un dealer de droguri care afirma, la misto, ca vinde sushi si alte “bunatati”. Iar o voce te intreaba daca ai cumpara sushi de la un astfel de personaj. Daca sushi nu il cumperi de la coltul strazii, de ce ai face-o cu marijuana, cand poti sa ti-o procuri legal, de la medic.

“Stim ca vanzarea marijuanei este controversata si suntem incantati ca Comcast a inteles ca promovarea unui business legal in acest domeniu este necesara”, a declarat Jason Draizin, CEO-ul MarijuanaDoctors.com.
La fel ca in cazul bauturilor alcoolice, Comcast a limitat difuzarea reclamei la marijuana intre 10 seara si 5 dimineata.

Mai mult pe GadgetReport.ro.