MENIU

Prima reacție a PSD în cazul deputaților "shaormiști": Nu erau acolo cu delegație de la partid

Lucian Romașcanu: Solomon și Stativă nu aveau delegație de la partid

PSD nu poate fi tras la răspundere în scandalul celor doi deputați PSD amendați într-o shaormerie din București pentru că au făcut scandal și nu purtau mască de protecție. "Nu aveau delegație de la partid," a afirmat purtătorul de cuvânt Lucian Romașcanu, într-o intervenție telefonică la un post TV.

"Nu au intrat acolo cu delegație de la partid și nici din partea partidului. Principial nu toleram așa ceva, dar nu pot să-l fac vinovat pe un coleg până când căile lui de apărare nu sunt epuizate. Recomandăm distanțare fizică, (...) PSD nu poate fi tras de urechi pentru comportamentul cuiva”, a declarat Romașcanu.

Deputații Adrian Solomon și Ioan Stativă au fost amendați, marți dimineața, după ce au refuzat să poarte mască de protecție într-un fast-food din sectorul 3 și au făcut scandal.

Cei doi au fost sancționați cu două amenzi în valoare totală de 2600 de lei pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri publice și pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare în public.

Deputatul PSD Adrian Solomon a negat că ar fi fost amendat și chiar a afirmat că o va contesta în instanță, potrivit Realitatea Plus.

Mai multe articole despre:
shaorma stativa solomon shaorma PSD