MENIU

Ce spune senatoarea USR Florina Presadă, după ce a fost înjurată de PSD-istul Liviu Brăiloiu | VIDEO

Senatoarea USR, Florina Presadă acuză că a fost înjurată de social democratul Liviu Brăiloiu. S-a întâmplat în momentul în care senatoarea USR i-a oferit colegului de la PSD cartea "Ferma Animalelor". Într-o declarație făcută la Realitatea TV, ea spune că parlamentarul Brăiloiu este ”extrem de agresiv în general” și că nu este prima dată când o agresează.

”Contextul este acesta: Senatorii USR au decis să împartă cadouri colegilor de la PSD. Am cumpărat mai multe exemplare din ”Ferma Animalelor” de Orwell și i le-am oferit. Ne-am gândit că există o paralelă între ce se întâmplă în carte și ce se întâmplă acum în România. Nu este întâmplătoare această alegere. Vom asistam în continuare la o subordonare a justiției”, a declarat senatoarea Florina Presadă în direct la Realitatea TV.

Senatoarea USR a povestit în detaliu cum s-a petrecut incidentul.

”Doamna Andronescu  a spus că a citit cartea și a aruncat cadoul pe jos. Nu pot să-mi explic de ce o carte poate să provoace reacții atât de violente. Cred că că cei de la PSD sunt cei în măsură să răspundă la asta. Domnul Brăiloiu este extrem de agresiv în general. Acum câteva zile participam la o discuție în plenul reunit ale celor două camere, era o discuție pe buget, de data asta însă eram fără telefon. Dumnealui m-a insultat, fiind la un metru de mine. În momentul de astăzi, ceilalți colegi de-ai dumnealui s-au amuzat destul de mult. Am cerut să fie întreruptă ședința, acest lucru nu s-a întâmplat, însă. Mă aștept să nege cele întâmplate. Numai că nu cred că este o surpriză pentru cienva că acest tip de comportament se întâmplă în Parlamentul României”, a povestit senatoarea.

Senatorul PSD Liviu Brăiloiu a susţinut, joi, că i-a urat "La mulţi ani" senatorului USR Florina Presadă şi a afirmat că nu i-a adresat injurii.

"I-am urat "La mulţi ani", ceea ce e frumos şi elegant, nu? De Crăciun, se zice că trebuie să fim mai buni. Crăciunul durează două zile, după aceea mai vedem. (...) Dacă ştiţi dumneavoastră altă replică, vorbiţi cu dumneaei", a afirmat Liviu Brăiloiu, la Parlament.

Social-democratul a susţinut că nu a fost apelativul prinţesă în cazul acesteia şi că nici nu a înjurat-o, motiv pentru care nu are motive să-şi ceară scuze.

"Eu sunt întotdeauna un gentleman şi este sub demnitatea mea de bărbat să jignesc o femeie", a adăugat el.

Brăiloiu a mai afirmat şi că niciodată nu i-a numit pe jurnalişti ciobani.

"Nu, niciodată nu i-am numit pe jurnalişti ciobani. Era un domn, operator, nici măcar nu era jurnalist. Era cu un trepied care m-a lovit peste picioare foarte tare, a trebuit chiar să merg la o mică intervenţie chirurgicală", a mai spus social-democratul.

 
Mai multe articole despre:
PSD declaraţie Andronescu înjurături brailoiu