MENIU

Prietenul cel mai bun al mirelui a întrerupt nunta: ce face apoi îi transformă în duşmani pe viaţă!

O întâmplare complet neobişnuită a reuşit să distrugă nu doar nunta unui cuplu, ci şi prietenia mirelui cu cel mai bun prieten al său. 

Mireasa este cea care a decis să facă publică întâmplarea, după ce nunta i-a fost distrusă de cel mai bun prieten al mirelui. Bărbatul, care oficia ceremonia de căsătorie, a întrerupt nunta celor doi pentru un motiv foarte important pentru el şi...foarte egoist. Prietenul cel mai bun al mirelui şi-a cerut iubita în căsătorie, în mijlocul ceremoniei de căsătorie pe care o oficia.

Apoi, ca şi cum gestul său nu ar fi fost îndeajuns, bărbatul a avut tupeul să ceară o melodie specială pe care să danseze după încheierea ceremoniei, la nunta celor doi prieteni ai săi pe care a distrus-o.

Mireasa a scris unei faimoase rubrici de sfaturi, întrebând dacă are dreptate să fie furioasă pe fostul prieten cel mai bun al mirelui, iar răspunsul a fost, neaşteptat, un "Da" ferm.

Mirele nu mai vorbeşte cu fostul său prieten cel mai bun, dar a glumit, spunând că s-ar împăca dacă fostul său prieten ar accepta să plătească jumătate din 40.000 de dolari cât a costat nunta, adică "partea sa", pentru că a transformat evenimentul prietenilor săi într-unul despre el şi viitoarea sa soţie, scrie Daily Mail.

Mai multe articole despre:
0 nuntă căsătorie mireasa prietenie