MENIU

Prietenia uluitoare dintre doi câini și două rățuște. Cum au fost adoptați. Imagini uluitoare

Prietenia dintre animele nu mai este o surpriză pentru nimeni. Cu toții ne-am obișnuit să vedem dovezi incontestabile ale afecțiunii care poate lua naștere între animale despre care am fi putut să facem pariu că nu s-ar înțelege vreodată. Iată că prietenia dintre doi câini și două rățuște răstoarnă tiparele, aceasta devenind virală pe internet grație fotografiilor postate de stăpânii lor, potrivit BoredPanda.com. 

"Toți câinii noștri sunt adoptați. Pikelet a fost salvat de la moarte când avea doar cinci săptămâni și l-am adus în familia noastră. Nu doar că s-a înțeles de minune cu ceilalți puiuți ai noștri, dar s-a dovedit a fi un companion de excepție! Ceva timp mai târziu, un nou membru avea să fie integrat în familia nostră: Patty Cakes", relatează unul dintre stăpânii câinilor.

În luna martie, a acestui an, familia avea să se mărească.

"De data aceasta nu am adoptat câini de la adăpostul "Wollongong Animal Rescue Network", ci două rățuște orfane:   Penguin și Popinjay, când aveau doar patru săptămâni de viață. Patty și Pikey și-au luat imediat rolul de părinți în serios. Toți patru mănâncă, dorm și se joacă împreună. Deseori, cu toții mergem într-un parc situat în apropiere, unde atât câinii, cât și rațele se pot juca împreună", mai spune stăpânul.

Mai multe articole despre:
adopţie câini prietenie răţuşte