MENIU

Previziuni tulburătoare: atentat cu o DACIA capcană în România

Maria Ghiorghiu, femeia care a prezis dezastrul din Colectiv, a avut o nouă viziune înfiorătoare. Aceasta vorbește în ultima postare, publicată sâmbătă, despre un atentat cu o mașină capcană.

Maria Ghiorghiu vorbește într-o nouă postare despre un posibil atentat cu o mașină capcană. Mașina pare a fi modelul DACIA.

„Văd dragilor o mășină albă precum ar fi modelul nostru DACIA, mașină ce a fost trasă pe dreapta pe o alee de munte, pe o stradă pe a cărei parte stânga era plină de locuințe,de vile. Mașina a fost parcată pe acea alee sau străduță, adică peste drum de locuințe, peste drum de vile. Zona de munte era foarte frumoasă și era înspre Nord. Și tocmai când mă gândeam la cuvintele din Mesaj, văd dragii mei cum din mașină coboară un bărbat în costum alb, iar un altul îl aștepta la vreo 5 metri distanță. În clipa următoare, văd pe partea vilelor, văd o Explozie extrem de puternică. Ceea ce se făcuse praf și pulbere ca urmare a Exploziei se ridicase de vreo 5 metri în aer. Atât de tare a fost suflul exploziei. Vom auzi de o EXPLOZIE cu mașina capcană, explozie ce va curma și vieți omenești”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul său.