MENIU

Previziune BOMBĂ pentru Donald Trump: ”Nu va mai fi președinte”. Cum este posibil

Autorul unei cărți extrem de critice la adresa președinteului Donald Trump susține că dezvăluirile sale vor pune capăt mandatului acestuia la Casa Albă.

Potrivit unor comentarii făcute de jurnalistul Michael Wolff la BBC, concluzia cărţii sale "Fire and Fury: Inside the Trump White House" (''Foc şi Furie: În interiorul Casei Albe a lui Trump''), potrivit căreia Trump nu este potrivit pentru funcţia sa, a devenit o opinie larg răspândită.
    
"Cred că unul dintre efectele interesante pe care cartea le-a avut până acum este unul foarte clar de tipul 'împăratul este dezbrăcat'", a explicat Wolff într-un interviu difuzat sâmbătă, făcând aluzie la "Hainele cele noi ale împăratului", cunoscuta poveste a lui Hans Christian Andersen.

"Brusc, peste tot, oamenii au reacţia 'Doamne, e adevărat, împăratul este dezbrăcat'. Acesta este fundalul percepţiei (...) care va pune capăt într-un final...acestei preşedinţii", a completat Wolff.

     De partea cealaltă, Trump a respins cartea ca fiind plină de minciuni şi l-a atacat pe jurnalist pe Twitter numindu-l "un ratat total, care a inventat poveşti pentru a vinde această carte extrem de plictisitoare şi de neadevărată".