MENIU

Suma impresionantă de bani pe care o cere Babasha pentru a cânta la concerte sau evenimente private

Prețul impresionant pe care îl cere Babasha pentru a cânta la concerte sau evenimente private

Babasha a devenit cunoscut publicului larg după ce a cântat alături de trupa britanică Coldplay la Arena Națională din București. 

Deși a fost huiduit în prima seară de spectacol, tânărul manelist se bucură acum de celebritate, inclusiv tariful pentru a cânta la evenimente i-a crescut.

Într-un interviu acordat lui Damian Drăghici, artistul a mărturisit că l-a avertizat pe solistul trupei Coldplay, Chris Martin, în privința posibilității ca publicul să reacționeze negativ la prezența sa. Cu toate acestea, sprijinul trupei și dorința de a încerca ceva diferit au fost mai puternice decât temerile inițiale.

Ce produs să nu pui în bagaje, ca să nu ai probleme în aeroport. Poate fi confundat de scannere cu explozibil

„Eu am încercat să-l previn pe el, adică la primul sound check i-am spus că nu știu cât de bine o să primească toată lumea treaba asta și el a zis că nu contează și că mesajul lor este altul și chiar dacă am auzit diverse chestii că «Bă frate, lumea a reacționat așa din cauză că s-a schimbat vibe-ul», nici măcar ăsta nu e adevărul, dar am să vă spun eu cum cred că a stat situația, pentru că toată lumea și-a dat cu părerea și mi-aș dori și eu tare mult să-mi dau și foarte curând o să auziți și versiunea mea”, a explicat Babasha într-un interviu recent.

După Chiar dacă a fost huiduit, tariful lui pentru evenimente a crescut. Artistul ar cere 3.800 de euro + TVA pentru o oră de cântat, 4.500 de euro + TVA pentru două ore și 6.000 de euro + TVA pentru trei ore, scrie Tabu.ro. Babasha, pe numele lui real Vlad Babașa, are 22 de ani și e originar din Bacău.

Stropirea pietonilor - greșeala banală care îi poate costa pe șoferi o amendă de 3000 de lei. Ce prevede Codul Rutier

Mai multe articole despre:
babasha concert evenimente private manelist