MENIU

Prestația Sabrinei Voinea va fi reanalizată. COSR a făcut cerere

Exercițiul olimpic al gimnastei Sabrinei Voinea va fi reanalizat. Totul după revolta uriașă generată de nedreptatea de la punctaj. Chiar și premierul Marcel Ciolacu s-a declarat revoltat de decizia arbitrilor și a anunțat că va boicota ceremonia de închidere a competiției de la Paris. 

Între timp, jurnaliștii americani spun că sportiva noastră trebuia să fie pe podium pentru că nu a călcat în afara liniei. 

Prestația Sabrinei Voinea va fi reanalizată

Nedreptatea făcută gimnastelor române a generat valuri uriașe de indignare și revoltă. Premierul Marcel Ciolacu a declarat că va boicota ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice prin neprezentare, în semn de protest față de comportamentul scandalos și dezonorant la care gimnastele au fost supuse.

Comitetul Olimpic Român și-a întemeiat cererea după ce în înregistrarea televiziunii americane se vede clar că Sabrina nu a călcat în afara liniei.

Tinerele gimnaste au fost demoralizate după nedreptățile din punctaj, dar toți oamenii din industria sportului sunt alături de ele în aceste momente grele. Mama Sabrinei Voinea, Camelia a anunțat că fiica ei se va retrage din gimnastică. O reacție fără precedent a venit și din partea Nadiei Comăneci.

„Vreau să spun că sunt mândră de aceste fete care au concurat și exercițiile la sol au fost fantastice. Pentru americancă a funcționat contestația la nota de dificultate, dar nu poți să faci contestație la nota de execuție. Asta e regula!”, a declarat Nadia Comăneci.

O televiziune din Statele Unite ale Americii spulberă decizia arbitrilor care au penalizat-o pe Sabrina Voinea. Jurnaliștii americani spun că sportiva noastră trebuia să fie pe podium pentru că nu a călcat în afara liniei.