MENIU

Președintele Iohannis, drespre atacul cu armă albă de la Nisa: România este alături de Franța în lupta împotriva extremismului

Președintele Iohannis: România este alături de Franța în lupta împotriva extremismului

"România este alături de Franța în lupta împotriva extremismului - este mesajul transmis, astăzi, pe Twitter, de președintele Klaus Iohannis, în replică la atacul cu armă albă petrecut la Nisa, în urma căruia trei persoane și-au pierdut viața.  

"Am fost consternat să aflu despre teribilul atac de la Biserica Notre Dame din Nisa. Gâdurile noastre se îndreaptă către familiile victimelor. România este alături de Franța în lupta împotriva extremismului. Trebuie sa fim uniți în protejarea drepturilor cetățenilor noștri la libertatea de gândire și credință", a scris șeful statului în mesajul postat pe Twitter. 

Vă reamintim că trei persoane au decedat și alte câteva au fost rănite într-un atac de lângă Bazilica Notre-Dame din Nisa, Franța. Conform Daily Mail, două dintre victime au fost decapitate, iar alte persoane înjunghiate. Atacul a început în jurul orei locale 9 AM, în timp ce la  liturghia era în plină desfășurare în catedrală. Doi dintre decese au fost consemnat chiar în interiorul lăcașului de cult.  

 

Mai multe articole despre:
iohannis mesaj iohannis atac nisa