MENIU

Președintele Iohannis s-a vaccinat, astăzi, cu cea de-a doua doză de vaccin anti-Covid

Sursă foto: Facebook Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis s-a vaccinat, astăzi, cu cea de-a doua doză de vaccin anti-Covid. Vorbim despre doza de rapel pentru vaccinul împotriva virusului Sars-CoV-2, după ce în urmă cu trei săptămâni a primit prima doză. Și premierul Florin Cîțu se va vaccina, mâine, tot după 21 de zile de la prima doză de vaccin, relatează Realitatea PLUS.

Președintele României, Klaus Iohhanis, a efectuat, astăzi, rapelul la 21 de zile de la efectuarea primei doze a vaccinului împotriva COVID-19.

„Preşedintele României s-a vaccinat astăzi și se simte foarte bine”, estea anunțul făcut în urmă cu scurt timp de Administraţia Prezidenţială.

Șefului statului i-a fost administrată prima doză de vaccin Pfizer pe data de 15 ianuarie. Atunci, președintele s-a vaccinat public, la Centrul de vaccinare din cadrul Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr. Carol Davila, însă de această dată Iohannis a decis să se vaccineze fără public.

De altfel, nici în cazul premierului Cîțu nu există informații potrivit cărora șeful Executivului s-ar vaccina public cu doza de rapel.

Putem presupune care este explicația, și anume faptul că țara noastră a primit în ultima perioadă mai puține doze de vaccin decât era prevăzut inițial. A existat chiar și acea decizie privind reprogramarea unui numar de 35.000 de persoane din categoria esențialilor, astfel că acesta ar putea fi motivul pentru care ambii oficiali ai statului român au decis să se vaccineze fără public.

Citește și A început etapa a doua de imunizare. Klaus Iohannis s-a vaccinat, public: "Subliniez că vaccinul este sigur"

 

Mai multe articole despre:
iohannis vaccinare anticovid iohannis