MENIU

Preşedintele Iohannis, din nou pe munte, alături de un grup de tineri. Cum s-a pozat de data aceasta

Preşedintele Klaus Iohannis a urcat din nou pe munte. De data aceasta, el s-a alăturat unui grup de tineri împreună cu care a mers pe Vârful Negoiu, din Munţii Făgăraş.

Şeful statului a fost "deconspirat" de Nicolae Pop, un clujean care a imortalizat momentul şi postat fotografia pe Facebook.

"Am urcat pe munte cu acest grup de tineri. The President was with us ("Preşedintele a fost cu noi", n. red)", a scris el în dreptul imaginii. Ulterior, Pop a precizat într-un comentariu că preşedintele "a urcat pe jos, ca toţi oamenii, n-a venit cu elicopter sau şalupă".

Foto: Facebook//Nicolae Pop

Klaus Iohannis mărturisea luna trecută că "drumeţiile montane rămân o pasiune" pentru el. Atunci, el publicase pe contul personal de Facebook şi o poză în care se afla la Bâlea Lac.

"Drumeţiile montane rămân o pasiune pentru mine aşa că am urcat din nou pe munte. Vă spun cu toată sinceritatea: avem probabil cele mai spectaculoase peisaje din Europa. Merită să le descoperiţi! ‪#‎BâleaLac‬", scria preşedintele atunci, pe reţeaua de socializare.