MENIU

Preotul Florin Danu, sprijinul principal pentru copiii din localitatea Lada, Teleorman. Părintele strânge bani pentru un teren de sport

Preotul Florin Danu, sprijinul principal pentru copiii din localitatea Lada, Teleorman. Părintele strânge bani pentru un teren de sport

Speranța copiilor din satele uitate de lume a rămas în parohiile care le dau o șansă la viață și la educație. Acesta este și cazul din satul Lada, Teleorman. Acolo cei mici primesc mereu haine și mâncare de la preotul din sat, preot care îi consideră ca fiind copiii lui. În timp ce autoritățile zeci de ani nu au făcut nimic în acel sat, preotul se zbate să le facă un loc unde să poată face mișcare. În fiecare zi, copiii joacă fotbal pe câmpul ars de la marginea satului. Acolo părintele vrea să construiască un teren de fotbal adevărat, însă pentru asta are nevoie de foarte mulți bani, bani de care biserica nu dispune. 

Preotul din satul Lada, Teleorman, se luptă de 14 ani să le aducă celor mici zâmbetul pe buze și să nu simtă lipsurile pentru că deși satul este la distanță de o oră de București, pare un sat uitat de lume, unde copiii nu au o șansă la viață. Rechizite pentru școală, mâncare caldă zilnic, excursii în București, la munte sau la mare, sunt doar câteva lucruri de care copiii dispun cu ajutorul părintelui. 

Părintele Florin a înteles perfect ce înseamnă misiunea preoțească, pe lângă orice teorie dogmatică. Acum a pus bazele unui proiect prin care vrea să ridice un teren de fotbal adevărat, sintetic, cu vestiare și tribună.

Cei care vor să ajute o pot face în contul bancar:

CONT BANCAR: ASOCIATIA MANA CEREASCA - RO37 RNCB 0248 1258 6469 0001 

Mai multe articole despre:
preot danu lada teleorman