MENIU

Preot reținut pentru tentativă de omor! A dat cu mașina intenționat peste un pieton

Preot reținut pentru tentativă de omor! A dat cu mașina intenționat peste un pieton

Un preot din Pitești a fost reținut, marți seara, pentru tentativă de omor. Polițiștii au stabilit că „slujitorul Domnului” ar fi lovit intenționat, cu mașina, un pieton care traversa regulamentar strada.

Accidentul s-a petrecut, marți, în Pitești, pe sensul de urcare pe Calea București. Un bărbat de 33 de ani a fost lovit de o mașină condusă de un șofer de 42 de ani. Incidentul s-a petrecut în momentul în care victima încerca să traverseze regulamentar strada.

Polițiștii au continuat ancheta și după ce au vizionat imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zona respectivă și-au dat seama că vorbim despre o tentativă de omor. Pe imagini se observă cum șoferul a frânat brusc, iar pietonul a avut un schimb de replici cu acesta. Deranjat de cele strigate, șoferul  și-a pierdut cumpătul și a accelerat, lovindu-l pe bărbatul de 33 de ani. Potrivit unor surse citate de realitateadearges.net, șoferul vinovat este un preot de la o biserică din Pitești. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat de tentativă de omor.

Din fericire, victima s-a ales cu răni ușoare. Bărbatul a suferit un traumatism cranio-cerebral minor, escoriații și o contuzie la membrul inferior stâng.

Mai multe articole despre:
tentativă de omor preot tentativa de omor