MENIU

Premierul Marcel Ciolacu și președintele PNL Nicolae Ciucă, în elicopter. Au survolat zona afectată de inundații în Galați

Premierul Marcel Ciolacu și președintele PNL Nicolae Ciucă, în elicopter. Au survolat zona afectată de inundații în Galați

În contextul inundațiilor devastatoare care au afectat județul Galați, premierul Marcel Ciolacu și președintele PNL Nicolae Ciucă au efectuat astăzi un survol al zonei afectate pentru a evalua daunele și a coordona măsurile de intervenție.

Nicolae Ciucă a sosit la Galați și a convocat de urgență miniștri cheie pentru a aborda problemele urgente cu care se confruntă locuitorii grav afectați.

În paralel, premierul Marcel Ciolacu s-a deplasat în comuna Pechea, una dintre localitățile din județul Galați grav afectate de inundații, pentru a verifica situația pe teren și a coordona măsurile de sprijin. 

Cei doi oficiali au zburat cu elicopterul deasupra zonelor afectate de inundații.

Reamintim că patru oameni au murit în propriile locuințe după ce șuvoaiele de apă i-au luat prin surprindere. Este vorba despre bătrâni care nu au mai avut puterea de a se refugia. Bilanțul ar putea fi însă cutremurător, iar salvatorii încă mai caută și alte posibile victime. Între timp, și mai mulți copii au fost salvați din calea apelor, iar în unele zone a ajuns la peste 2 metri adâncime. 

Ploi puternice în zonele afectate de inundațiile fără precedent! Prognoza ANM - Meteorolog: „A fost un episod excepțional”

Mai multe articole despre:
ciolacu ciuca inundatii galati