MENIU

Premierul Marcel Ciolacu, AMENINȚAT de mafia păcănelelor după ce a anunțat că vrea să interzică jocurile de noroc

Premierul Marcel Ciolacu, AMENINȚAT de mafia păcănelelor după ce a anunțat că vrea să interzică jocurile de noroc

Declarație bombă a premierului în cadrul alegerilor PSD Timiș! Marcel Ciolacu susține că a fost amenințat de industria jocurilor de noroc după ce a anunțat că vrea să interzică păcănelele. În plus, premierul spune că nu va renunța nici la impozitarea progresivă. 

„Nu comparăm România cu un stat cu 500 de mii de locuitori și spunem că impozitarea unică funcționează, trebuie să vedem perspectiva, nu o faci într-o singura zi. Suntem singurul stat din UE care mai avem păcănele în orașe. Am văzut și reacția și atacurile și la mine și la Freddie.

Eu consider că deja am ajuns într-o formă de șantaj și, în calitatea mea de prim-ministru, solicit statului să vadă dacă e vorba de o încălcare a legii și de un șantaj. Nu știu dacă voi fi cel mai bun prim-ministru, încerc, nu e asta provocarea mea”, a spus Marcel Ciolacu.

La începutul lunii septembrie, premierul Marcel Ciolacu a spus că celebrele "păcănele" ar putea să dispară din toate oraşele din România.

"Avem și o propunere la Camera Deputaților privind organizarea și exploatarea jocurilor de noroc. 

Acestea, celebrele păcănele, să fie eliminate din toate orașele, așa cum este peste tot în Europa", a declarat Marcel Ciolacu.

Mai multe articole despre:
marcel ciolacu ameninta mafia pacanele