MENIU

Premierul Ciolacu cere părerea cetățenilor: „Ce-ți dorești tu de la România?”

Premierul Ciolacu cere părerea cetățenilor: „Ce-ți dorești tu de la România?”

Premierul Marcel Ciolacu lansează un apel inedit către cetățenii României, invitându-i să participe direct la conturarea viitorului țării. „Ce-ți dorești tu de la România?” este întrebarea care stă la baza unui nou program de dezvoltare națională, menit să reflecte prioritățile românilor și să ofere o direcție pentru administrarea țării în următorii patru ani.

În acest sens, a fost lansată platforma online România Dorită, acolo unde toți cetățenii sunt încurajați să contribuie cu propuneri și soluții pentru îmbunătățirea principalelor domenii de interes național: sănătate, educație, muncă, mediu, economie, transport, agricultură și justiție. Premierul a subliniat că cu cât vor fi mai multe mesaje și soluții, cu atât mai bun și legitim va fi acest Plan pentru România.

Această inițiativă își propune să fie un exercițiu democratic autentic, oferind fiecărui cetățean șansa de a influența direct politicile care vor modela viitorul țării. Ciolacu îndeamnă românii să profite de această ocazie pentru a-și exprima opiniile și a contribui la construcția unui viitor mai bun.

„Planul pentru România va fi un act care să respecte cu adevărat voința și interesele românilor”, a mai adăugat premierul, subliniind că acest document va sta la baza guvernării în următorii patru ani.

„Vă propun să construim un program de dezvoltare a României care să plece de la ideile venite de la oamenii obișnuiți.

Este momentul ca prioritățile reale ale românilor să se reflecte în acest plan pe baza căruia să administrăm țara în următorii patru ani.
De aceea, lansăm această platformă prin care dorim să adunăm propuneri pe fiecare domeniu important, de la sănătate, educație, muncă și mediu la economie, transport, agricultură și justiție.

Scrie-ne și spune-ne cum vrei tu să schimbi România! Și cu cât vor fi mai multe mesaje și soluții, cu atât mai bun și legitim va fi acest Plan pentru România; un act care să respecte cu adevărat voința și interesele românilor”, a transmis Marcel Ciolacu.

Accesați România Dorită și spuneți cum ați vrea să schimbați România!

SURSE: Marcel Ciolacu a decis: INTRĂ ÎN LUPTA PENTRU COTROCENI! Pe cine va suna în seara asta

Mai multe articole despre:
ciolacu program romania