MENIU

Sfaturi pentru femeile aflate la premenopauză. Recomandări utile pentru toate doamnele

Premenopauza este perioada de trecere la menopauză. Această perioadă este destul de dificilă pentru femei, multe confruntându-se cu reale probleme de sănătate și disconfort total. Iată un tratament naturist recomandat femeilor aflate în această perioadă.

Premenopauza, sfaturi și recomandări

Pentru a veni în ajutorul femeilor care se confruntă cu această problemă vă recomandăm o rețetă de ceai foarte eficientă pentru reglarea bufeurilor și scăderea disconfortului resimțit.

Infuzia conține următoarele plante pe care le găsiți, cu siguranță, în farmacii sau în orice magazin cu plante și produse naturiste:

  • 1 parte de frunze de salvie, fie verzi fie uscate;
  • 1 parte de frunze de talpa gâștei;
  • 1 parte de vârfuri de roiniță;
  • 2 părți de trifoi roșu.

Infuzia se prepară astfel.

Ce inseamna daca ai trigliceridele marite. Boli de care poți să suferi

Se pun între 4-6 linguri de plante uscate, iar dacă folosiți plante proaspete puneți între 6-8 linguri într-un recipient de un litru. Turnați apoi apă clocotită peste plante și umpleți borcanul. Lăsați-l la infuzat aproximativ jumătate de oră, apoi strecurați. Puteți să adăugați miere și lămâie, după gust. Atenție însă, mierea se pune în ceai după ce acesta s-a răcit puțin, deoarece la o temperatură de peste 40 grade mierea își pierde proprietățile.

Se beau câte 3-4 căni de ceai pe zi, timp de cel puțin cinci zile, după care veți face două zile pauză, apoi puteți repeta cât timp este nevoie.

Această rețetă este eficientă și nu are contraindicații.

Mai multe articole despre:
premenopauza sanatate terapie