MENIU

Prefectul Constanței, atac la ÎPS Teodosie: Ar trebui să luminăm semenii, nu să îi îndrumăm pe calea întunericului

IPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului

Prefectul judeţului Constanţa îl critică dur pe Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, după o nouă serie de declarații antivaccin și instigatoare la nerespectarea regulilor, făcute într-o emisiunea a radioului Arhiepiscopiei.

Silviu Coșa a afirmat că în aceste momente dificile ar trebui să fim preocupaţi “să ne ajutăm şi să luminăm semenii, nu să îi îndrumăm pe calea întunericului şi a suferinţei”.

Silviu Coşa a declarat, vineri, că această campanie de vaccinare, începută în România pe 27 decembrie, nu a încetat niciodată şi reprezintă singura cale către normalitate.

“Este cu atât mai îngrijorător faptul că în spaţiul public apar declaraţii referitoare la încetarea vaccinării. Din păcate, aceste declaraţii se menţin în aceeaşi linie a incoerenţei spuselor unor figuri publice tocmai acum, în aceste momente dificile, în care cu toţii ar trebui să fim preocupaţi să ne ajutăm şi să luminăm semenii, nu să îi îndrumăm pe calea întunericului şi a suferinţei”, a afirmat Silviu Coşa., potrivit news.ro.

Arhiepiscopul Tomisului a declarat într-o emisiune la Radio Dobrogea, că Uniunea Europeană ar fi anunţat încetarea vaccinării, iar această procedură medicală nu ar trebui să fie obligatorie. Mai mult, ÎPS Teodosie i-a îndemnat pe ascultători să conteste orice interdicţii pentru nevaccinaţi, pentru că ar fi tot o formă de a-i obliga să se vaccineze