MENIU

Prefectul Alin Stoica, DECIZIE în scandalul gunoaielor din cel mai bogat sector al Capitalei

Astăzi se ia decizia în scandalul gunoaielor

Astăzi se ia decizia în scandalul gunoaielor. Prefectul Capitalei, Alin Stoica, va stabili dacă declară stare de alertă în Sectorul 1, imediat după ce va primi raportul Gărzii de Mediu. 

Prefectul Alin Stoica nu a primit încă raportul Gărzii de Mediu. După ce documentul va ajunge, ar urma să se convoace Comitetul pentru situații de urgență. Ulterior, prefectul va da un răspuns pentru primarul Clotilde Armand în legătură cu declararea stării de alertă în sector. 

Cert este că, de duminică până ieri, prestatorul a început să adune gunoiul din Sectorul 1. În prezent, însă, singura firmă care mai primește gunoaiele a impus o condiție: numai 60 de tone de deșeuri mai pot fi aduse. 

ROMPREST Service a primit, în perioada 1 iunie - 7 iunie, mai multe amenzi din partea Poliției Locale a Sectorului 1 care însumează 160.000 de lei, pe motiv că a refuzat să ridice deșeurile de pe stradă, potrivit Primăriei Sectorului 1. 

Munți de gunoaie, în cel mai bogat sector. Alertă sanitară, sute de mii de bucureșteni - în pericol. Alin Stoica: "Suntem pregătiți pentru măsuri excepționale"