MENIU

PRĂPĂD în ţară, efectele VÂNTULUI PUTERNIC: MAŞINI DISTRUSE, copaci CĂZUŢI

Efectele vremii rele: maşini distruse şi copaci căzuţi

În Capitală, mai mulţi copaci au fost doborâţi de vântul puternic. Unul dintre ei a căzut pe un autoturism, iar un altul pe carosabil, iar sâmbătă dimineaţă un alt plop a căzut peste patru maşini. Şi în Galaţi un plop înalt de 15 metri s-a prăbuşit peste trei maşini parcate.

UPDATE: Patru maşini au fost avariate, sâmbătă dimineaţă, pe Aleea Valea Roşie, după ce un plop a căzut peste ele, din cauza vântului puternic. Una dintre ele a fost complet distrusă. La faţa locului au intervenit angajaţi ADP, pentru a îndepărta copacul căzut.

Unul dintre pomi a fost doborât de vânt în sectorul 5, iar alţi doi în sectorul doi din Capitală. O maşină a fost distrusă.

"Din cauza vântului sau, să zicem a nonşalanţei primăriei pentru că ei trebuiau să vină să toaleteze aceşti pomi să vad efectele. La cât se ridică pagubele? N-am făcut o evaluare, dar presupun că masina este...nu mai este ceva de făcut la ea. Investiţia este prea mare".

Probleme au fost şi în Galaţi. Copacul s-a rupt de la jumătate şi a căzut peste autoturismele parcate în zonă.

"A fost un zgomot foarte mare la ora cinci, cinci si zece in acesat dimineata şi ne-am uitat, am văzut copacul asta rupt. Când am ieşit am văzut maşinile făcute praf. A mea, a colegului, vecinul care stă deasupra şi vedeti in ce hal e aici".

Angajaţii Administraţiei Domeniului Public au îndepărtat copacul din zonă.