MENIU

Povestea tulburătoare a adolescentei violate de propriul tată. Dezvăluiri şocante, după arest

Adolescenta a fost violată trei ani de propriul tată

Clipele de cosmar prin care a trecut timp de trei ani o fetita de 15 ani din Dej, judeţul Cluj,  a socat intreaga comunitate. Minora a indurat perversiunile sexuale la care era supusa de propriul tata, de frica că acesta o va ucide.

Acum cand acesta a fost retinut de politisti, familia fetitei a acceptat sa stea de vorba cu Dejeanul.ro pentru a povesti drama prin care a trecut aproape zilnic minora, scrie dejeanul.ro.

Pentru fetita de 15 ani, cosmarul a inceput acum trei ani, pe cand avea doar 12 ani. Fiind acasa la bunica din partea tatalui, intr-un sat din Moldova, parintele acesteia a profitat de faptul ca noaptea a dormit cu ea in pat, obligand-o sa ii accepte avansurile.

Dupa aceea noapte, tatal a amenintat-o ca daca va spune cuiva ceva despre ce au facut ei, o va omori atat pe ea cat si pe mama ei. De frica fata a tacut, crezand ca nu se va mai intampla asa ceva. Intoarsa la Dej, fata a continuat sa fie abuzata sexual de tatal ei aproape in fiecare seara, atunci cand mama ei se afla la serviciu, in schimbul trei. Tupeul barbatului a ajuns atat de departe incat nu mai tinea cont de faptul ca nu se aflau singuri acasa, violand-o in repetate randuri chiar in casa cu ceilalti frati ai fetei sau cu socrul sau.

Acesta i-a si prins de cateva ori, dar de frica barbatului extrem de violent, nu a indraznit sa spuna nimic. Intreaga familie stia de ceea ce se petrece intre tata si fiica, mai putin mama acesteia. Barbatul care lucreaza ca sofer la o firma de transport, isi ducea fiica cu el in cursele externe, pe motiv ca vrea sa ii arate Europa, dar de fapt isi doarea doar mai mult timp petrecut cu fata pentru a o viola din nou.