MENIU

Povestea româncei care și-a vândut copilul pentru 11.000 de lire sterline

<p>Povestea rom&acirc;ncei care și-a v&acirc;ndut copilul pentru 11.000 de lire sterline</p>

O româncă de 19 ani este acuzată în Spania pentru că şi-a vândut copilul unui cuplu din Marea Britanie, pentru 11.000 de lire sterline. După ce a fost prinsă de poliţie, tânără a spus că a fost nevoită să lase bebeluşul, care are doar 6 săptămâni, la o familie din Cardiff din cauza faptului că avea probleme cu tatăl micuţului care este dependent de droguri.

Românca a afirmat că acuzaţiile aduse sunt "nişte minciuni oribile", scrie dailymail.co.uk. "Nu am vrut să aibă nicio legătură cu tatăl lui din cauza stilului pe viaţa şi comportamentului agresiv pe care acesta il are", a spus femeie, care locuieşte în Spania din 2012.

"El se droghează şi nu are niciun viitor", a mai spus femeia, adăugând că acuzaţiile aduse sunt minciuni.

Tânăra a precizat că în ciuda acuzaţiilor aduse, singura infracţiune pe care a comis-o a fost reprezentată de falsificarea certificatului de naştere, prin înregistrarea copilului ca fiind fiul unui prieten spaniol.

Ea susţine că a falsificat certificatul pentru ca tatăl copilului să nu aibă niciun drept asupra bebelușului.

Informaţiile oferite de româncă nu se potrivesc însă cu cele ale politiştilor spanioli.

Aceştia a anunţat că investigaţia a pornit după ce femeia le-a spus că bebeluşul ei ar fi murit în Marea Britanie, în timpul unei operații.

Poliţia a pus la îndoială povestea prezentată de româncă şi, împreună cu politiştii britanici, au reuşit să găsească bebeluşul.

 

Mai multe articole despre:
Marea Britanie Spania copil româncă copil vândut