MENIU

A trăit timp de 12 ani FĂRĂ BANI! VIDEO

Daniel Suelo

In secolul al XXI-lea, intr-una dintre tarile care are cel mai inalt standard de civilizatie din lume, SUA, povestea unui american uimeste prin faptul ca a renuntat la bani de 12 ani. Daniel Suelo a trait in natura, "departe de lumea dezlantuita", asemenea eroului din romanul lui Thomas Hardy.

Daniel Suelo, in varsta de 51 de ani este omul care a ales sa traiasca fara bani, in ultimii 12 ani, informeaza Ziare.com

Suelo a ales sa traiasca fara bani din anul 2000, cand si-a lasat ultimii 30 de dolari intr-o cabina telefonica si a plecat in desert sa inceapa o noua viata la Moab in statul Utah din Statele Unite.

The American Who Quit Money To Live In A Cave from David Eckenrode on Vimeo.

Modul lui de viata a devenit o sursa de inspiratie pentru mii de americani, care au suferit un soc financiar. Mark Sundeen, prieten al lui Daniel, a scris o carte in care i-a prezentat stilul sau de viata, dupa ce a fost in preajma acestuia vreme de mai multi ani.

Cartea lui Sundeen este intitulata "Omul care a renuntat la bani". Autorul recunoaste ca pierduse legatura cu Daniel in ultimul timp si ca atunci cand a auzit ca traieste fara bani a crezut ca a luat-o razna.

"Sistemul nostru finaciar este atat de complicat, incat nu-l putem controla si de multe ori ne simtim inrobiti de el. Mai rau, suntem neputinciosi sa-l schimbam", a spus Sundeen.

"In fapt, daca toata lumea si-ar duce viata ca americanul de rand, ea s-ar prabusi mult mai rapid decat daca oamenii ar trai ca Suelo", a declarat Sundeen.

Mai multe articole despre:
viata fara bani tip de viata