MENIU

Povestea incredibilă a medicului român care își lasă toată averea angajaților. Imperiul farmaceutic valorează 20 de milioane de euro! 

Un medic din Iași a făcut un gest incredibil. A decis să își lase toată averea, un adevărat imperiu farmaceutic, angajaților săi. Valoarea estimată este de 20 de milioane de euro. 

"Trebuie să faci bine ceea ce faci, nu ceea ce vrei. E greu sa faci intotdeauna ceea ce vrei", spune medicul Cristache Zanoschi. 

Christache Zanoschi este fondatorul unei mari companii de medicamente și spune că pentru el cel mai important lucru este ca oamenii să se bucure de produsele care ies pe poarta fabricii în continuare şi că profitul său este mai puţin important.

Cu experienţa acumulată în timpul facultăţii, ieşeanul a luat decizia de a-şi deschide propria afacere.

"Trebuie întâi să visezi ca să ajungi să faci aşa ceva. Trebuie să ai o imaginaţie care să te ducă peste tot. Imaginaţia şi realizarea presupun şi un risc, dar dacă ai reuşit, atunci a meritat", spune medicul.

Firma de medicamente va fi astfel împărțită celor 35 de angajați care nu au aflat încă în mod oficial planul patronului lor, iar acesta spune că urmează a avea o discuţie pentru a-i informa.