MENIU

Povestea halucinantă a femeii care a aflat de la medic că e moartă

O femeie a fost informată de medicul de familie că figurează ca decedată.

Situație absolut revoltătoare la Constanța. O greșeală umană a pus o femeie pe drumuri, aceasta fiind bolnavă și având nevoie de tratament, de care nu a beneficiat pentru că în sistemul informatic al medicilor apărea ca și cum a decedat.

Atât medicul specialist, cât și medicul de familie au rămas șocați că femeia, care figura ca și cum ar fi murit, dar se afla vie în fața lor, desigur, cu probleme de sănătate, căci altfel nu s-ar fi prezentat. Femeia în cauză suferă de o boală cronică, necesitând tratament în permanență, boală care îi slăbește sistemul imunitar și răcește mult mai des.

Femeia a mers la medic iar când i s-a verificat cardul de sănătate în sistem a suferit un șoc: nu doar că nu apărea ca și asigurată, ci era menționat faptul că decedase.

„Mă așez cuminte la coadă și aici, îmi vine rândul, intru în cabinet, îi spun doamnei doctor că-mi este rău. Mi se cere CARDUL DE SĂNĂTATE, până atunci, mi se face tratamentul cu laser, dar, doamna doctor îmi cere buletinul, în timp ce doamna asistentă, îmi făcea tratamentul. M-a speriat modul în care mi l-a cerut. Părea șocată și nu știam de ce. Mă întreabă dacă sunt ok. I-am spus că da, dar nu înțelegeam ce nu funcționa de tot băga și scotea cardul meu de sănătate, din acel cititor de card. La final, mi-a spus că nu e nicio problemă și mi-a dat de înțeles, că știe cine sunt și că, chiar dacă nu-și va primi banii pe ceea ce a făcut, va fi totul bine! Înainte să ies din cabinet, îmi spune să merg mai repede la medicul meu de familie și să vedem dacă totul este în regulă cu cardul meu și cu mine. Că speră că este doar o eroare, care se va remedia”, a povestit M.B.

„Merg la medicul de familie. Stau frumos la coadă și aici, îmi vine rândul și doamna doctor de familie se arată șocată ca și doamna de la ORL! Mă uit mirată și o întreb ce s-a întâmplat? Îmi spune că nu mă poate ajuta cu nimic, deoarece figurez DECEDATĂ în sistemul informatic medical. I-am spus că trebuie să fie o eroare. Să repete procedura cu introducerea cardului, să vadă dacă tot așa arată. Scoate cadrul, bagă cardul și tot așa de 7 ori, dar, tot DECEDATĂ mă arăta”, a declarat femeia, scrie  replicaonline.ro

Mai multe articole despre:
femeie decedată femeie medic deces deces acte