MENIU

Povestea EMOȚIONANTĂ a celui mai mare colecționar din România: hobby-ul care i-a SALVAT viața

Colecție telefoane mobile / Captură video

Un român deține cea mai mare colecție de telefoane mobile din lume. Are peste 9.000 de exemplare și își dorește să ajungă în Cartea Recordurilor. Povestea bărbatului este, însă, emoționantă: s-a apucat de strâns telefoane pentru a putea scăpa de obsesia pe care o avea față de jocurile de noroc. Colecționarul susține acum că pasiunea l-a salvat. 

Din cele peste 9.000 de telefoane, doar puțin peste 2.000 sunt expuse. Deocamdată, colecționarul nu are spațiul necesar, așa că multe exemplare stau în cutii.

Îți dorește să ajungă în cartea recordurilor. In colecția lui se găsesc tot felul de telefoane.

Viața colecționarului nu a fost însă deloc ușoară. Și-a găsit refugiu în această pasiune în speranța că va scăpa de viciul jocurilor de noroc. Și într-un timp extrem de scurt a și reușit.

"Eram atat de increzut si de mandru. Pierdeam tot ce produceam si tot ce imprumutam de la prieteni si camatari. Colectionarea de telefoane m-a ajutat sa ma salvez de sevrajul jocuriulor de noroc. In 2018, cand m-am decis in urma unei alunecari spre moarte. Am renuntat brusc la ce ma adusese acolo, am incercat sa gasesc o metida in primul rand in a nu mai pierde bani", a afirmat colecționarul.

Barbatul a anunțat va lua în calcul pe viitor să organizeze și o zi a porților deschise în care colecția sa să poată fi admirată de public.