MENIU

Povestea de dragoste dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță. Când a început relația celor doi

Povestea de dragoste dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță. Cum s-au cunoscut cei doi soți, care și-au unit destinele sâmbătă, 5 octombrie, nunta anului desfâșurându-se la Palatul Snagov.

Când au fost văzuți împreună pentru prima dată

Detaliile despre relația lor au rămas necunoscute pentru multă vreme, primele indicii au apărut în iunie 2023, când un turist i-a surprins împreună la un hotel de lux din Bulgaria. În urma acestor informații, Monica Bîrlădeanu a decis să clarifice speculațiile, subliniind că nu își ascunde relația, dar preferă să păstreze discreția. Actrița a ținut să sublinieze că partenerul său, Valeriu Gheorghiță, era liber de orice obligație, contrar unor zvonuri care ar fi sugerat faptul că doctorul și-ar fi părăsit familia pentru relația cu actrița.

„Nu e o relație ascunsă. Doar că am acest principiu de care mă țin, să nu vorbesc public despre viața mea personală. Partenerul meu de viață e un bărbat ABSOLUT NECĂSĂTORIT, liber de orice obligație”, declara la acea vreme Monica Bârlădeanu pe contul său de Instagram, dorind să pună capăt speculațiilor legate de viața ei privată, scrie adevarul.ro

Valeriu Gheorghiță, celebru pentru rolul său de coordonator al campaniei naționale de vaccinare împotriva COVID-19, a fost anterior căsătorit timp de mulți ani și are doi copii. Relația sa anterioară s-a destrămat din cauza distanței create de profesia sa solicitantă.

Cuplul format din Monica Bârlădeanu și Valeriu Gheorghiță, a devenit unul dintre cele mai mediatizate cupluri din țară, iar nunta celor doi este considerată de presa din România ca fiind nunta anului 2024. 

Evenimentul a marcat oficializarea relației lor de mai bine de un an, într-un cadru intim și select. Cei doi au reușit să-și mențină relația departe de ochii publicului pentru o perioadă îndelungată, dar au atras atenția încă de la primele zvonuri despre legătura lor.

Nunta dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță a avut loc într-un cadru spectaculos la Palatul Snagov, una dintre cele mai exclusiviste locații din România. Deși evenimentul a fost discret și rezervat apropiaților, vestea unirii lor a atras rapid atenția publicului și a presei, dată fiind notorietatea celor doi. Monica Bîrlădeanu, una dintre cele mai apreciate actrițe și vedete din România, și Valeriu Gheorghiță, personalitate marcantă în domeniul medical, formează acum unul dintre cele mai mediatizate cupluri din țară.

Ce semnificație a avut buchetul de mireasă al Monicăi Bîrlădeanu. Mesajul subliminal transmis de vedetă | FOTO (realitatea.net)