MENIU

Poștaș ținut la ușă de familia Băsescu: „Am adus divorțul dintre SPP și domnul Traian”. Reacția Poștei Române

Sursa foto: Captură video

Un poștaș care a venit cu un plic de la SPP la vila de protocol unde încă locuiește Traian Băsescu a fost ținut la poartă minute întregi de familia Băsescu. Potrivit poștașului, în plic ar fi fost actul care atestă „divorțul” dintre SPP și fostul președinte al României.

„Am venit să aduc divorțul dintre SPP și domnul Traian. A fost divorțul dintre RA-APPS și dânsul”, a precizat poștașul în fața vilei unde încă mai locuiește familia Băsescu.

Întrebat de jurnaliști de ce a venit, poștașul a declarat că are un plic de la serviciul de pază și protecție, și taloanele de pensie.

„Înainte nu strigam așa, era pază. (…) Am vorbit cu el acum un an, și tot așa, avea probleme cu auzul. Mi-a spus dânsul personal”, mai spune poștașul, care a mai precizat că Traian Băsescu are termen zece zile să ridice plicul de la poștă.

Reacția Poștei Române

„Nu ne bucură absolut deloc informațiile pe care le-am aflat. Am demarat o anchetă și am văzut și imaginile și suntem întristați că se întâmplă lucrul acesta. Într-adevăr au fost niște atribuții care s-au depășit mult. Ne pare rău că s-a întâmplat acest lucru, încă nu știm exact ce măsuri vom lua, dar cu siguranță vom lua măsuri. Nu este în regulă ce s-a întâmplat. Nu am știut de acestă poveste. Nu ocolim să răspundem la întrebări, dar nu am știut. Vom lua măsuri”, a precizat coordonatorul compartimentului de comunicare al Poștei Române, în cadrul emisiunii ”Culisele Statului Paralel”.

Mai multe articole despre:
postas traian basescu posta romana